БНР: Коалиция Демократична България Обединение представи кандидатите си за кмет и за общински съветници във Варна

04.10.2019

http://bnr.bg публикувано на 03.10.19 в 14:01 Автор: Нина Милошевич

Коалиция Демократична България Обединение представи пред варненци своите кандидати за кмет и за общински съветници във Варна. Бюлетината е под номер 66. Официално кампанията бе открита от генерал Атанас Атанасов и Христо Иванов – съпредседатели на Коалиция Демократична България Обединение.Ген. Атанас Атанасов: „Тази вечер сме тук, за да поискаме от вас да направите всичко, което е по силите ви, хората във Варна първо да разберат, че има избор. Защото всички в тази зала се вълнуваме, но една не малка част от хората навън не знаят. Осезателно се чувства от българските граждани, че има нужда от политическа промяна. Има нужда от промяна и в местната, и в централната власт. Но, за да поискаме промяната в централната власт, първо трябва да я направим в местната власт.

Алтернативата и на местните избори и в последствие на предстоящите парламентарни избори може да бъде само Демократична България, защото в Демократична България са свободните хора и нашите кандидати се подкрепят винаги от свободните хора, тези, които нямат зависимост. Свободните демократични хора във Варна искат промяна. Промяната може да мине само през Демократична България”.

Христо Иванов: „Варна иска и заслужава по-добро управление. Варна иска и залужава управление от хора, които са експерти, които разбират от нещо, които са доказали своя кураж и своята гражданска съвест. Но преди всичко Варна има нужда от свободни хора, от хора, които имат самочувствие и кураж. Ето защо толкова добре е предствена нашата листа и ви молим, на 27-ми да подкрепите с бюлетина 66, бюлетината на надеждата и на качествената промяна. Бюлетината, която ни гарантира наистина, че България ще остане свободна.

Адвокат Стела Николова – кандидат за кмет на на Варна и водач на листата за общински съветници:

Гордея се, че съм кандидатурата на „Коалиция Демократична България Обедининие” защото никога не бих се съгласила да бъда нечия друга. Винаги съм гласувала в дясно. Съгласих се да бъда тяхна кандидатура защото това, което виждам във Варна на мен не ми харесва. Варна е една бледа сянка на себе си и никой от нас няма да я хареса такава. Искам този път варненци да имат в мое лице един избор, който никога досега не е бил във властта, не съм се докосвала до нея, не съм зависима от нея. Ще ми се около моята кандидатура да обединя хора, които досега не са гласували.Купуването и продаването на гласове са престъпления!