Кандидатът за кмет на "Демократична България “ в с. Близнаци, община Аврен, се срещна с местни жители

20.10.2019

На 18 октомври Тодор Димитров - кандидат за кмет на с. Близнаци, община Аврен, проведе среща с местни жители. Специален гост на събитието беше тенис легендата Мануела Малеева, а водещ бе съпредседателят на “коалиция Демократична България - обединение", гр. Варна - г-н Нелко Начев.

В своята емоционална и откровена презентация г-н Димитров представи смела визия за развитие на с. Близнаци. Той засегна чувствителни теми, сред които водоснабдяването, чистотата и нерегламентираните сметища. Тодор Димитров обърна специално внимание на факта, че в селото живеят над 70% нерегистрирани на място жители, които не плащат там местни данъци и не участват в издръжката на общината.

Въпросите, зададени от гостите на събитието, показаха засилен интерес към развитието и поддръжката на селото, което е предпочитано място за живеене благодарение на спокойствието, но и близостта до гр. Варна. Особени емоции провокира изказване на досегашния кмет. Той посочи, че след 4 последователни мандата и 16 години управление "само още 2 години" са му нужни, за да изпълни програмата си. (?!)

Срещата бе уважена от кандидата на коалицията за кмет на община Аврен - г-н Симеон Костадинов, а г-н Тодор Димитров получи подкрепа и от други членове на коалиция "Демократична България - обединение".

Призоваваме всички местни жители да бъдат активни и да подкрепят носителя на добрата промяна - г-н Тодор Димитров!