Срещи в центъра на Варна в средата на работната седмица

20.10.2019

В работен ден в централната част на Варна малцина са тези, които са излезли просто на разходка и имат време за по-дълъг разговор. Срещите на Стела Николова, кандидат на "Демократична България - обединение”, с жители на Варна преминават кратко, но пълноценно. Загрижена дама, чиито деца са "шесто поколение варненци" коментира недостъпността на културния живот - недостижимо скъпи за средния варненец продукции. Пореден бездомен жител сподели своите неволи и липсата на отклик от страна на общинската администрация, докато притежаваните от община Варна имоти се ползват от лица, които трудно могат да бъдат определени като нуждаещи се. Разбира се, не бяха подминати темите за чистотата, зеленината в града и транспортното натоварване, което задушава варненци в буквален смисъл.

В разговорите за пореден път се включиха кандидатите за общински съветници на "Демократична България - обединиение", които единствени в тази кампания използвт всеки свободен миг за да бъдат сред жителите на нашия град и да чуят техните изисквания и очаквания. Това бяха Павел Попов, Деян Стоянов, Васил Андров, Ярослав Луков, Николай Танчев и Николай Капитанов.

На финала на срещата всички станаха свидетели на старателното почистване на цветята, засадени от община Варна точно в средата на есента. Запитаха се колко пари са дадени и колко време ще издържат цветята. Очевидно това е предизборен ход, целящ краткотрайно подобрение на визията на нашия град. Но дали това е начинът да се харчат парите на варненци - преценете сами.

За да спре разхищението на средствата, които нашите съграждани отделят за родния ни град, изберете екипа на "Демократична България" и най-добрия кандидат за кмет - Стела Николова, които заедно ще върнат благосъстоянието на Варна - отново Морската столица на България и "Перла на Черно море"!

Гласувайте за Стела и всички други наши кандидати. Изберете своя кандидат за общински съветник внимателно и информирано. И посочете точната преференция в деня на вота!

Списък на кандидатите вижте тук.