Христо Иванов: Горд съм с кандидатите ни за Общински съвет - Варна

23.10.2019

"Гордея се с вас, които ще представлявате Демократична България в Общински съвет - Варна" каза Христо Иванов, съпредседател на обединението на среща с кандидатите за съветници във Варна днес. "Когато преди месец представих листата за Варна, установих, че членовете на "Да, България" и ДСБ са дали доверието си на компетентни личности. Днес, месец по-късно установявам, че тези личности са мотивирани, ентусиазирани и преди всичко са вече екип, който разработи една модерна управленска програма за Варна и който работи в пълен синхрон. Уверен съм, че Варна може да разчита на вашата компетентност и посветеност."

Според Иванов изминалата кампания е показала, че варненци искат промяна на управлението и социологическите проучвания сочат, че кандидатът на Демократична България Стела Николова е сред фаворитите, които зрителите на БТВ ще могат да видят във финалния дебат за Варна на 25 - ти октомври, петък.

Участие в срещата взе и другият лидер на Демократична България ген. Атанас Атанасов, който обсъди организацията по включването на застъпници в изборния процес с цел осигуряване на сигурност при преброяването на гласовете.